Οι Creed επανενώνονται και αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες της κρουαζιέρας "Summer of '99" για το 2024

Ετοιμοι για ταξίδι;

BREAKING
 

Ετοιμοι για ταξίδι;

Του Ηλία Σελιμά

Οι Creed θα επιστρέψουν στις ζωντανές εμφανίσεις για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία το 2024 με την κρουαζιέρα Summer of '99. Από τις 18 έως τις 22 Απριλίου θα ταξιδέψει από το Μαϊάμι στο Νασάου με το πλοίο Norwegian Pearl.

Το συγκρότημα θα δώσει δύο συναυλίες στη σκηνή Pool Deck του πλοίου.

Άλλοι καλεσμένοι στην κρουαζιέρα είναι οι 3 Doors Down, Buckcherry, Tonic, Vertical Horizon, Fuel, the Verve Pipe, Tantric, Dishwalla, Louise Post (των Veruca Salt) και Nine Days. 

Οι Creed βρίσκονται σε καλλιτεχνική ανάπαυλα από το 2013. Ο τραγουδιστής Scott Stapp σημείωσε σε συνέντευξή του εκείνη τη χρονιά ότι η πιθανότητα να ηχογραφήσει ξανά μαζί το συγκρότημα ήταν μικρή, δεδομένης της έντασης μεταξύ του ίδιου και των υπόλοιπων μελών του γκρουπ, ιδιαίτερα του κιθαρίστα Mark Tremonti.

"Αγαπώ αυτά τα παιδιά και προσεύχομαι [γι' αυτούς] κάθε μέρα και τους εύχομαι το καλύτερο", δήλωσε ο Stapp. "Αλλά μέχρι οι Creed να επιστρέψουν σε αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ του Mark και εμού - και όχι ο Mark να μου λέει όλα αυτά τα πράγματα που μπορώ και δεν μπορώ να κάνω ή θα φύγει - δεν πρόκειται να συμβεί".

Ο Stapp εμφανίστηκε στην εκπομπή του Dr. Oz το 2015 και ρωτήθηκε για μια πιθανή επανένωση των Creed. "Μπορώ να σας πω κάτι, σίγουρα το ελπίζω", είπε. "Αγαπώ τα παιδιά με όλη μου την καρδιά, και αν παρακολουθούν, 'Ελάτε παιδιά, ας κάνουμε ένα δίσκο'". Την ίδια χρονιά, οι Creed κυκλοφόρησαν ένα άλμπουμ-συλλογή, το With Arms Wide Open: A Retrospective, καθώς τα μέλη συνέχισαν να ακολουθούν σόλο καριέρες.

Στα τέλη του 2020, ο ντράμερ Scott Phillips άφησε να εννοηθεί η ιδέα μιας επανένωσης, εξηγώντας ότι "δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για οτιδήποτε ή συγκεκριμένα σχέδια, αλλά είναι μια πιθανότητα στο μέλλον".

BREAKING MUSIC